.

The Fourth Kind (2009) Ketvirtasis Lygmuo

small poster image


Išvertė: x
Atsiuntė:
partizanas

Žanras: Paslaptis | Fantastika | Trileris

Režisavo: Olatunde Osunsanmi
Aktoriai: Milla Jovovich, Elias Koteas, Will Patton ir kiti.

Siužetas: Aliaskoje, Nomo miestelyje, jau ne pirmus metus paslaptingai dingsta žmonės. Kai kurie grįžta, kai kurie ne. Šis reiškinys patraukė net FTB dėmesį, tačiau atsiųsti agentai nieko nepešė ir išvyko nieko neišsprendę. O miestelį ir toliau terorizuoja nežinomi grobikai.

Vietinė spichologė Abigailė Tailer kasdien sulaukia vis daugiau pacientų, besiskundžiančių miego sutrikimais. Gydytoja nusprendžia taikyti hipnozę. Pabudę iš hipnozės visi Abigailės pacientai siaubo apimti lekia lauk pro kabineto duris. Netrukus lyg tyčia visą šeimą išžudo ir vėliau nusižudo Tomis Fišeris – vienas iš Abigailės pacientų, kurie skundėsi nemiga. Tai siaubingai įsiutina miestelio šerifą Augustą ir jis uždraudžia Abigailei tęsti hipnozės seansus, nes jo nuomone hipnozė buvo tiesioginė tragiško įvykio priežastimi.

Tačiau Abigailė padedama kolegos Abelio Kamposo ima tirti medžiagą apie nemigos sutrikimų turinčius pacientus. Tačiau pradėjusi tyrimą psichologė ima atrasti ir asmeninių sąsajų su juo. Į dienos šviesą vėl išlenda asmeninė gydytojos Tailer tragedija - paaiškėja kai kurios paslaptingos jos vyro žūties aplinkybės...

spacer

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
x - partizanas LT 2 srt 23,976 -