.

The Chaser (2008) Persekiotojas

small poster image


Išvertė: x
Atsiuntė:
Kristina

Žanras: Nusikaltimas | Drama | Trileris

Režisavo: Hong-jin Na
Aktoriai: Yun-seok Kim, Jung-woo Ha, Yeong-hie Seo ir kiti.

Siužetas: Buvęs policininkas suteneris Jung-ho yra sudirgęs, nes jo merginos nuolat dingsta neatidirbdamos pinigų kuriuos jis už jas sumokėjo. Vieną naktį jis gauna skambutį nuo kliento ir siunčia merginą vardu Mi-Jin. Jung-ho supranta pagal kliento telefono numerį, kad prapuolusios merginos paskutinį iškvietimą gavo iš šito numerio.

Kilus įtarimams jis pradeda ieškoti Mi-Jin. Ieškodamas jis atsitrenkia į kitą automobilį. Kai Jung-ho pastebi krauju aptaškytus vairuotojo marškinėlius, jis jaučia, kad tas vyras, Young-min ir yra įtariamasis. Po intensyvių lenktynių, Jung-ho sugauna Young-min. Bet už tai, kad Jung-ho's apsimetė tebesąs policininku, jie abu patenka į nuovadą. Nuovadoje Young-min be užuolankų prisipažįsta, kad žudė moteris ir paskutinė mergina, Mi-Jin, galbūt vis dar gyva.

Tuomet kai visos policijos paieškos ieško lavonų, Jung-ho yra vienintelis, kuris mano, Mi-Jin vis dar gyva. Galėdami žudiką be kaltinamo orderio laikyti dar 12 valandų, Jung-ho's desperatiškai ieško Mi-Jin, uždarytos vietoje, kurios niekas, išskyrus žudiką, nežino.

spacer

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
x - Kristina LT 1 srt 23,976 -