.

Le Dîner De Cons / The Dinner Game (1998) Vakarienės Žaidimas
Dar verčiama kaip: Kvailių vakarienė, Žaisminga Vakarienė

small poster image


Išvertė: Evaldas
Atsiuntė:
thadas_88

Žanras: Komedija

Režisierius: Francis Veber
Aktoriai: Thierry Lhermitte, Jacques Vileret, Francis Huster, Danie Prevost ir kiti.

Siužetas: Savimi patenkinti ir neblogą padėtį visuomenėje turintys draugeliai kartą per savaitę žaidžia žaidimą: kiekvienas turi surasti kokį kvailį-nevykelį ir pakviesti jį vakarienės, kur iš jo rafinuotai šaipysis ir tyčiosis ir taip, kad tas net nesupras. Tas kuris atves patį juokingiausią idiotą, laimi.
Pagal pažįstamo rekomendaciją Lermitas kviečia vakarienės potencialų čempioną, kuklų mokeščių inspektorių. Tačiau tą vakarą Lermitui nepasisekė, žaizdamas golfą jis stipriai pasitempė nugarą ir vakarienė buvo atšaukta.
Tačiau Kvailys pasirodo, o Lermito žmona, smerkianti tokią žiaurią ir piktą pramogą išeina dar ankščiau, kaip ji pati sako „į svečius“. Beveik negalintis judėti Lermitas ieško savo žmonos, jam viskuo reikia pasikliauti Kvailiu, dėl „talentų“ kurio jam kartas po karto tenką patekti į kvailas ir juokingas situacijas. Kvailys nesugeba teisingai atlikti pačio paprasčiausio pavedimo, bet jį patį metė žmona, širdis pas jį gera ir jis kaip niekas kitas sugeba suprasti svetimą bėdą...


Išvertė/ripino - Atsiuntė Kalba Kiekis Tipas Kadrai per sek. Atsisiųsti
Evaldas - thadas_88 LT 1 srt -