.

I Am Number Four (2011) Mano Numeris Ketvirtas

small poster image


Išvertė: prof.
Atsiuntė:
partizanas

Žanras: Veiksmas | Fantastinis | Trileris

Režisavo: D.J. Caruso
Aktoriai: Alex Pettyfer, Timothy Olyphant, Dianna Agron ir kiti.

Siužetas: „Mano numeris ketvirtas“ – tai filmas, sukurtas remiantis to paties pavadinimo rašytojų Jobie Hughes ir James Frey romanu (orig. „I Am Number Four“). Pasakojimas apie devynis ateivius, išsigelbėjusius iš planetos Lorien iki kol ją sunaikino pikti ir klastingi padarai Mogadorians. Atsitiktinumo dėka ateiviai ir jų sergėtojai atsiduria Žemės planetoje ir yra priversti apsimetinėti paaugliais. Numeris Ketvirtas, arba kitaip John‘as Smith‘as (akt. Alex Pettyfer) – bėglys, slepiantis savo tikrąją prigimtį ir, kaip ir kiti aštuoni jo žemiečiai, apsimetantis paaugliu ir bandantis apsisaugoti nuo priešų.

Slėpdamasis, keisdamas savo tapatybę ir judėdamas iš miesto į miestą, lydimas savo sergėtojo Henrio (akt. Timothy Olyphant), John‘as kiekvienoje vietoje tarsi pradeda gyvenimą iš naujo.

Atvykimas į mažą Ohajo valstijos miestelį Paradise, kurį John‘as ima vadinti savo namais, kardinaliai pakeičia jo gyvenimą. Netrukus jaunuolis pastebi, jog jų būrį vis dar medžioja gimtąją planetą sunaikinę piktadariai, jaunuoliams tapę mirtinais priešais. Ateiviai, apsimetantys paaugliais, žudomi eilės tvarka pagal numeraciją. Tris tokius pat, kaip ir jis, priešai jau rado ir sunaikino. John‘as – ketvirtas...

spacer

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
prof. - partizanas LT 1 srt 23,976 DVD