.

Inception (2010) Pradžia

small poster image


Išvertė: maškėbmw, prof.
Atsiuntė:
Kristina

Žanras: Veiksmas | Fantastika | Nusikaltimas | Paslaptis

Režisavo: Christopher Nolan
Aktoriai: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, Tom Hardy, Ken Watanabe ir kiti.

Siužetas: Domas Cobb (akt. Leonardo DiCaprio) - talentingas vagis. Jis geriausias savo srities specialistas, kai kalbama apie ko nors išgavimą ar ko vertingo nukniaukimą, kol žmogus miega, o jo sąmonė tuo metu – pati pažeidžiamiausia. D. Cobbo retas sugebėjimas padarė jį geidžiamiausiu žaidėju šnipinėjimo pasaulyje. Tačiau tuo pačiu metu tai jį pavertė tarptautiniu bėgliu ir kainavo viską, ką jis kada nors mylėjo.

Ir štai D. Cobbui pasiūloma galimybė visa tai susigrąžinti. Vienas paskutinis darbas gali jam sugrąžinti buvusį gyvenimą, tačiau tik tuo atveju, jeigu jis sutiks atlikti neįmanoma. Tačiau viskas pasisuka netikėta linkme: vietoje tobulo apiplėšimo D. Cobbui kartu su specialistų komanda reikia ne pavogti idėją, bet patiems ją įdiegti.

Jei jiems pasiseks, tai bus tobulas nusikaltimas. Tačiau joks kruopštus suplanavimas ar kompetencija negali paruošti komandos pavojingam priešui, kuris, panašu, numato kiekvieną būsimą jų žingsnį. Tai priešas, kurį tik D. Cobbas gali pamatyti ateinantį.

spacer

Išvertė/ripino - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
maškėbmw, Jo2kas - Kristina LT 1 srt 23,976 -
prof. - partizanas LT 1 srt 23,976 BR 1080p ETRG