.

Small World (2021) Mažas Pasaulis

small poster image


Išvertė: x
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Veiksmas, Nusikaltimas, Drama

Režisavo: Patryk Vega
Aktoriai: Piotr AdamczykEnrique ArceJim Conway ir kiti.

Siužetas: Prekyba žmonėmis yra dinamiškiausiai besivystanti nusikalstamumo šaka šiandieniniame pasaulyje. Kiekvienais metais 1,5 mln. vaikų parduodami seksualiniam išnaudojimui, elgetavimui, prekybai organais ar ritualams. Filmas „Mažas pasaulis“ sukurtas apie vieną tokių vaikų. Scenarijus parašytas remiantis dokumentais.

Filmo režisierius Patrykas Vega nori, kad šis filmas būtų „post-scream“, kuriame įvairių šalių aktoriai galėtų susivienyti prieš prekybą vaikais visame pasaulyje. Tačiau režisierius norėtų pabrėžti, kad jam labai svarbu nerodyti žiaurių vaikų, su kuriais netinkamai elgiamasi, vaizdų.

Istorija prasideda Lenkijoje, kur viename vietiniame miestelyje dingsta keturių metų mergaitė. Netrukus jos mama išsiaiškina, kad jos dukrą pagrobė rusų mafija. Moteris skuba link sienos perėjimo punkto, bandydama išgelbėti savo vaiką, tačiau ją už greičio viršijimą sustabdo policininkas Robertas Gocas. Dėl tokio policijos įsikišimo moteris pavėluoja ir pagrobta mergaitė atsiranda kitoje rytinės sienos pusėje. Netrukus Robertas, kuris jaučiasi kaltas, kad nesugebėjo sustabdyti pagrobėjų, įsitraukia į tarptautinio masto tyrimą, siekdamas surasti mergaitę.

Po kelių metų pagrobtosios Olos pėdsakas aptinkamas Rusijoje. Atsitiktinai išaiškinus vieną pedofilą, savo penkis vaikus auginantį rusą, Robertas atvyksta į Rusiją, tačiau įtariamasis paleidžiamas į laisvę. Robertas seka įtariamąjį, bet ir vėl atvyksta per vėlai - rusas parduoda vaikus nusikalstamai grupuotei iš Moldovos.


spacer

Išvertė/redagavo/šaltinis/atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
x / Partizanas LT 1 srt 24.000 TPB