.

The Misfits (2021) Nepritapėliai

small poster image


Išvertė: x
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Veiksmas | Nuotykis | Trileris

Režisavo: Renny Harlin
Aktoriai: Pierce Brosnan, Tim Roth, Nick Cannon ir kiti.
Siužetas: Kultinės franšizės „Kietas riešutėlis“ režisierius Renny Harlin pristato veiksmo ir nuotykių kupiną trilerį „Džentelmeniškas apiplėšimas“, kuriame nuo Los Andželo iki Abu Dabio netrūks superautomobilių, padirbtų tapatybių, daugybės triukų, kupranugarių, nitroglicerino ir net sprogimų.

Ričardas Pace, kurio vaidmenį atlieka „Auksinio gaublio“ nominantas Pierce Brosnan, puikus tarptautinis vagišius, kurio negali sulaikyti net JAV federalinis maksimalaus saugumo kalėjimas. Tačiau jo drąsus pabėgimas iš kalėjimo, išvengiant FTB ir policijos tolimesnio persekiojimo, baigiasi tuo, kad jis patenka tiesiai į šių dienų Robinų Hudų grupės rankas. Grupei vadovauja ekscentriškasis ir charizmatiškasis Ringo kartu su Violetine, Princu, Viku bei paties Ričardo Pace dukra Hope. Ši paslaptinga penkeriukė atlieka nelegalius darbelius tik dėl teisingų priežasčių.

Viena iš tokių, dėl kurios grupė netrunka įtikinti Ričardo prisijungti prie jų, kad kartu įvykdytų amžiaus vagystę: pavogtų milijonus aukso luitų, saugomų viename saugiausių kalėjimų Žemėje, priklausančiame nesąžiningam milijonieriui Šulcui, kuris finansuoja teroristines grupes visame pasaulyje. Tačiau be pačių pinigų, Ričardas Pace dar nori asmeniškai atkeršyti Šulcui, t.y. niekšui, dėl kurio buvo neteisingai apkaltintas ir įkalintas.


spacer

Išvertė/redagavo/šaltinis/atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
x / Partizanas LT 1 srt 23.976 TPB