.

The Legend Of Zorro (2005) Legenda Apie Zoro

small poster image


Išvertė: Bliurikas
Atsiuntė:
partizanas

Žanras: Veiksmas, nuotykis, romanas

Režisavo: Martin Campbell
Aktoriai: Antonio Banderas, Catherine Zeta-Jones, Rufus Sewell
Siužetas: XIX amžius. Praėjo dešimt metų nuo paskutiniųjų Zoro nuotykių. Kalifornija ruošiasi tapti 31-ąja JAV valstija, tačiau yra besipriešinančių Kalifornijos gyventojų valiai. Slaptos viduramžiškos draugijos nariai nenori matyti Kalifornijos JAV sudėtyje ir jie padarys bet ką, kad tik tam sutrukdytų.

O tuo tarpu Zoro... beveik visų pamirštas... Dabar Alechandro (akt. Antonijo Banderas) ir Elena (akt. Katerina Zeta-Džouns) – vyras ir žmona. Jų sūnui Choakinui (akt. Adrianas Alonso) dešimt metukų. Lygiai tiek pat, kiek praėjo nuo įsimintinųjų įvykių San Fransiske. Alechandro stengiasi gyventi įprastą šeimyninį gyvenimą, kartais dėka geros širdies ir narsaus būdo paįvairindamas jį žygdarbiais ir gindamas nelaimėlius nuo engėjų.

Tačiau gelbėti visą valstiją nuo slaptos organizcijos - rimtas iššūkis. Tai būtų senai pasiilgta veikla, verta Zoro kaukės. Į ramų gyvenimą su žmona ir vaiku spjovęs Alechandro vėl prisimena senus laikus ir imasi žygių išgelbėti Kaliforniją !

Vyras skiria visas jėgas ir laiką kaliforniečių gynybai, taigi šeimai – Elenai ir Choakinui – tenka vis mažiau dėmesio. Mažąjį Choakiną tai skaudina. Jo mylimiausias herojus - kaukėtasis didvyris Zoro - spėja ir gali viską. Jis pasirodo tada, kai jo labiausiai reikia, jis – visos valstijos viltis. O štai tėtis... Berniukas nė neįtaria, kad tėvelis ir yra visur esantis Zoro.

Seksualiąjai herojaus žmonai kasdien vis sunkiau kęsti vienatvę. Ji ne iš tų moterų, kurios gali ramiai gyventi nesulaukdamos dėmesio iš vyro. Todėl vieną dieną, moteriško įniršio ir nuoskaudos apimta Elena neapsikentusi su esama padėtimi, iššveičia lauk Alechandro su visa jo manta. O netrukus poto superherojus Zoro iš savo mylimosios gauna skyrybų dokumentus...

„Legenda apie Zoro“ – tai režisieriaus Martino Kembelo filmo, pasirodžiusio 1998 metais „Zoro kaukė“ tęsinys.


spacer

Išvertė/redagavo/šaltinis/atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
Bliurikas / partizanas LT 1 srt 23.976 BR TPB