.

Date Night (2010) Naktinis Pasimatymas

small poster image


Išvertė: Bliurikas
Atsiuntė:
partizanas

Žanras: Komedija | Nusikaltimas | Romanas

Režisavo: Shawn Levy
Aktoriai: Steve Carell, Tina Fey, Mark Wahlberg ir kiti.

Siužetas: Klara ir Filas Fosteriai – sutuoktinių pora, kurios kasdienis gyvenimas jau teka ramia vaga, o aistra išblėsusi ir užleidusi vietą rutinai. Tiesa, Fosteriai karts nuo karto vis dar susiorganizuoja romantišką vakarą, kuris apsiriboja vakariene mieste ir filmu artimiausiame kino teatre.

Vieną tokį vakarą, supykęs, kad populiariame restorane jiems nėra vietos, Filas imasi iniciatyvos ir kartu su žmona pasisavina kitos poros staliuko rezervaciją. Linksmai nusiteikę ir paslapčia laukdami tikrųjų staliuko šeimininkų, Klara ir Filas sulaukia visai kitokių svečių. Pasirodo, pora, turinti sėdėti prie šio staliuko, yra truputį skolinga vyrukams, kurie nemėgsta, kai kas nors jiems būna skolingas.

Juokaudami ir kikendami Fosteriai mėgaujasi savo pokštu, tačiau labai greitai situacija tampa visiškai nebejuokinga. Nelabai spėję susivokti, Klara ir Filas įsukami į jų sveikatai ir netgi gyvybei pavojingą įvykių verpetą. Ir būtent šiame verpete, baimei kutenant paširdžius, jie abu pagaliau ima prisiminti tai, ką rutina buvo iš jų atėmusi.

spacer

Išvertė/redagavo/šaltinis/atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
Bliurikas / partizanas LT 1 srt 23,976 BR