.

The Mountain Between Us (2017) Kalnas Tarp Mūsų

small poster image


Išvertė: anglisss
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Veiksmas | Nuotykis | Drama

Režisavo: Hany Abu-Assad
Aktoriai: Idris Elba, Kate Winslet, Beau Bridges ir kiti.

Siužetas: Kas būtų, jei tavo gyvenimas priklausytų nuo nepažįstamojo?

Nepavykus gauti bilietų į skrydį du labai skubantys, bet vienas kito visiškai nepažįstantys žmonės sumano gudrybę - kartu išsinuomoti mažytį lėktuvėlį. Planas pavyksta - jiedu jau skrenda virš vaizdingų kalnų ir, staiga lėktuvas it akmuo sminga žemyn.

Lėktuvo pilotas žūsta, tačiau abu keleiviai lieka gyvi. Gyvi, bet vienui vieni snieguotojoje ir atšiaurioje kalnų apsuptyje.

Supratę, kad niekas nežino, kur jiedu pradingo ir, kad pagalbos jie nesulauks, du nepažįstamieji - vyras ir moteris, leidžiasi į sudėtingą kelionę speigo kaustomais kalno pakraščiais. Nepakeliamas šaltis, avarijos traumos, laukiniai žvėrys ir senkančios jėgos - kova už išlikimą bus itin nuožmi.

Naujoje filmo „Omaras" kūrėjo Hany Abu-Assad dramoje „The Mountain Between Us" pasakojama kraują stingdanti išlikimo atšiaurioje gamtoje istorija, kurioje susipina dviejų vienas kito nepažįstančių žmonių likimai.

Filmas sukurtas pagal rašytojo Charles Martin to paties pavadinimo romaną. Nuotykių ir snieguotų kalnų kupinoje dramoje vaidina Holivudo žvaigždės - „Oskaro" laureatė Kate Winslet ir „Auksinio gaublio" laimėtojas Idris Elba.

spacer

Išvertė/redagavo/šaltinis/atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
anglisss / justyte LT 1 srt 23,976 BR