.

X-Men: Days Of Future Past (2014)
Iksmenai: Praėjusios Ateities Dienos

small poster image


Išvertė: Egidija_T.
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Veiksmas | Nuotykis | Fantastika

Režisavo: Bryan Singer
Aktoriai: Patrick Stewart, Ian McKellen, Hugh Jackman

Siužetas: „Iksmenai. Praėjusios ateities dienos“ – tai jau septintoji „Iksmenų“ serijos dalis ir trečioji, kurią režisavo veiksmo filmų genijus Bryanas Singeris. Jo biografijoje – dvi pirmosios „Iksmenų“ dalys, tad galima drąsiai teigti, kad garsieji komiksų superherojai grįžo į pirmojo „tėčio“ rankas.

Naujausioje „Iksmenų“ dalyje tikrieji Iksmenai už savo rūšies išlikimą kausis dviejuose laikotarpiuose – dabartyje ir praeityje. Šiame filme jie susitiks su pačiais savimi... prieš daugybę metų. Tai bus nepamirštamas mūšis už ateitį!

Iksmenai – ypatingi žmonės, turintys nepaprastų įgimtų gebėjimų. Vieni jų mato ateitį, antri skaito mintis, kiti gali sukelti gaisrą ar audrą, o dar vieni vaikšto kiaurai sienas...

Daugelis mutantų savo talentus naudoja tik geriems tikslams, tačiau grupelė atskalūnų – ne tokie geranoriški. Antgamtinėmis galiomis jie siekia pavergti pasaulį, todėl Iksmenai privalo užkirsti blogiui kelią.

Šį kartą Iksmenams teks leisti į itin pavojingą kelionę laiku. Į praeitį jie keliaus, kad pakeistų svarbų istorinį įvykį, nuo kurio priklauso ne tik visos žmonijos, bet ir pačių mutantų ateitis.

spacer

Išvertė/redagavo/šaltinis/atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
Egidija_T. / Partizanas LT 1 srt 23,976 BRrip