.

Victor Frankenstein (2015) Viktoras Frankenšteinas

small poster image


Išvertė: Egidija T.
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Drama | Fantastika | Trileris

Režisavo: Paul McGuigan
Aktoriai: Daniel Radcliffe, James McAvoy, Jessica Brown Findlay ir kiti.

Siužetas: Rodos, Frankenšteino istorija žinoma daugeliui. Jaunas medicinos studentas Viktoras (akt. James McAvoy) sukuria žmogų iš atskirų mirusių žmonių kūnų dalių ir net įmina mįslę, kaip jam suteikti gyvybę, tačiau atgijęs jo kūrinys tampa toks kraupus ir baisus, kad net pats jo kūrėjas netenka amo.

Filme „Viktoras Frankenšteinas" ši istorija bus papasakota liudininko - Viktoro asistento Igorio lūpomis (akt. Daniel Radcliffe). Jaunuolių draugystė, tapusi keisčiausiu Igorio gyvenimo potyriu, suteikė jam galimybę iš arti pamatyti, kaip žmogaus genialumas gali sukurti ne tik grožį, bet ir siaubą.

Garsaus XIX amžiaus anglų rašytojos Mary Shelley siaubo romano „Frankenšteinas" herojus Viktoras į literatūros ir kino istoriją įėjo, kaip vienas įspūdingiausių personažų. Daugeliui kūrėjų jis tapo įkvėpimo šaltiniu, amerikiečių režisieriui Paului McGuiganui - taip pat.

Naujausias jo darbas nuotykių filmas „Viktoras Frankenšteinas" atskleis visai kitokią šios siaubingos istorijos pusę. Pagrindiniai vaidmenys itin laukiamame filme buvo patikėti iš Hario Poterio marškinių jau išaugusiam britui Danieliui Radcliffe'ui ir Jamesui McAvoy'ui.  

spacer

Išvertė/redagavo/šaltinis/atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
Egidija T. / Partizanas LT 1 srt 23,976 BRrip