.

The Diary Of A Teenage Girl (2015) Paauglės Dienoraštis

small poster image


Išvertė: Guody
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Drama | Romanas

Režisavo: Marielle Heller
Aktoriai: Bel Powley, Alexander Skarsgard, Kristen Wiig ir kiti.

Siužetas: Penkiolikmetė Minė (aktorė Bel Powley) dokumentuoja kiekvieną savo žingsnį. Kaip ir dauguma paauglių, Minė siekia meilės, pripažinimo ir savo tikslo šiame pasaulyje atradimo. Jos įsitikinimas, kad yra per stora visai netrukdo sulaukti vaikinų dėmesio mokykloje. Pradėjusi jausti trauką savo bohemiškos mamos (aktorė Kristen Wiig) vaikinui Monro (aktorius Alexander Skarsgard), „žaviausiam vyrui pasaulyje“, ji pradeda provokuojančią kelionę seksualinio ir meninino prabudimo link.

Vintažiniuose 1976-uosiuose vykstanti „Paauglės dienoraščio“ istorija prasideda blėstančio hipių judėjimo ir pankroko pakilimo sankirtoje. Veikiama maištingų aplink tvyrančių nuotaikų, Minė atsisako paklusti varžančioms suauguisųjų pasaulio taisyklėms. Pradėjusi vystyti naujai atrastus kūrybinius talentus, ji atskleidžia savo gabumus ir seksualumą per tokias intymias ir gyvybingas detales, kokios gali būti atrandamos tik tarp paauglės dienoraščio puslapių.

Marielle Heller juosta „Paauglės dienoraštis“ pristatyta Sandanso kino festivalyje. Filmas tapo vienu tamsiųjų festivalio arkliukų, o pagrindinė aktorė Bel Powley akimirksniu atsidūrė prodiuserių ir kino žiniasklaidos taikiklyje.

spacer

Išvertė/redagavo/šaltinis/atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
Guody / chilly / Partizanas LT 1 srt 23,976 BRrip