.

Testament Of Youth (2014) Jaunystės Pažadas

small poster image


Išvertė: Diego
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Biografija | Drama | Istorija

Režisavo: James Kent
Aktoriai: Alicia Vikander, Kit Harington, Taron Egerton ir kiti.

Siužetas: Mylinčioje šeimoje užaugusi Vera Brittain (akt. Alicia Vikander) galėjo būti laimingiausia mergina pasaulyje. Jos širdį užkariavo svajonių vaikinas Rolandas (akt. Kit Harington) ir ši meilė pakeis jos pasaulį...

1914 metais Vera tampa viena pirmųjų merginų pakviestų studijuoti koledže Oksforde. Rodos, visos svajonės pildosi, tačiau Anglijos, kaip ir visos Europos, padangę užtemdo Pirmasis pasaulinis karas. Į fronto liniją pašaukiami visi mylimiausi Veros vyrai: ir sužadėtinis Rolandas, ir brolis Edvardas (akt. Taron Egerton), ir geri draugai Viktoras (akt. Colin Morgan) bei Geoffrey (akt. Jonathan Bailey). Jaudindamasi dėl jų likimo, Vera negali nustygti vietoje. Ji meta studijas koledže ir tampa savanore medicinos sesele, kuriai teks pažinti šimtus sužeistųjų ir mirštančiųjų ne tik Londone, bet ir Prancūzijoje bei Maltoje.

Filmas sukurtas remiantis viena jautriausių mūsų laikų istorijų – Veros Brittain atsiminimus apie Pirmąjį pasaulį karą. Vera Brittain – buvo narsi britų kilmės mergina, svajojusi apie studijas ir gražią šeimą, tačiau užklupus karui, šias svajones ir mokslus Oksforde ji išmainė į karo seselės likimą. Po karo Vera tapo rašytoja ir viena aktyviausių Anglijos pacifisčių.

spacer

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
Diego / Spinefix / Partizanas LT 1 srt 23,976 BRRip