.

Southpaw (2015) Kirtis Dešine

small poster image


Išvertė: Diego
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Veiksmas | Drama | Sportas

Režisavo: Antoine Fuqua
Aktoriai: Jake Gyllenhaal, Rachel McAdams, Oona Laurence ir kiti.

Siužetas: „Kirtis dešine“ – tai sukrečianti vyriškumo istorija, kai viena akimirka gali kainuoti visą gyvenimą, o viena galimybė – jį išpirkti.

Bokso žvaigždės Bilio Hope (akt. Jake Gyllenhaal) gyvenimas primena pasaką. Jis turi viską apie ką gali svajoti žmogus – sėkmingą karjerą, gražuolę žmoną (akt. Rachel McAdams) ir žavią dukrą (akt. Oona Laurence), jaukius namus ir įspūdingą pinigų sumą šeimos sąskaitoje.

Dievinantis savo darbą, bet kasdien jame rizikuojantis sveikata ir gyvybe, Bilis, įkalbėtas žmonos, ryžtasi baigti savo karjerą: iš sporto pasaulio jis pasitrauks nenugalėtas ir pagaliau turės daugiau laiko savo šeimai.

Tačiau žmogus planuoja, o Dievas juokiasi... Netikėtame Bilio išprovokuotame konflikte žūva jo paties žmona. Palaužtas sielvarto ir keršto troškimo, paguodos jis ieško svaigaluose, tačiau kiekviena diena atneša tik dar daugiau skausmo.

Vienintelė Bilio išeitis – prisiminti nuožmų kovotojo būdą ir grįžti į ringą. Tik šįkart jam teks kovoti ne dėl medalių, o dėl savo paties gyvenimo.

spacer

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
Diego / Spinefix / Partizanas LT 1 srt 23,976 -