.

The Immigrant (2013) Imigrantė

small poster image


Išvertė: x
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Drama | Romanas

Režisavo: James Gray
Aktoriai: Marion Cotillard, Joaquin Phoenix, Jeremy Renner ir kiti.

Siužetas: „Kartą Niujorke“ – tai įtraukiantis pasakojimas apie laimės paieškas, meilę, pavydą ir kerštą. Filmas supina jaunos moters ir dviejų vyrų likimus, kurie išgyvena istoriją, galėjusią nutikti ir mūsų seneliams ar proseneliams.

1921-ieji. Kaip ir tūkstančiai emigrantų iš visos Europos, Eva su seserimi Magda palieka gimtąją Lenkiją ir išplaukia į Niujorką. Tačiau kelias link amerikietiškos svajonės tikrovėje pasirodo daug sunkesnis. Serganti Magda uždaroma į karantiną, o Eva atsiduria Manhatano gatvėse.

Eva susipažįsta su Bruno, kurio išorinis žavesys ir draugiškumas slepia nuožmų charakterį bei pavojingą būdą. Nepraeina daug laiko, kol Bruno įtraukia žavią moterį į naktinių Niujorko plaštakių ir burleskos šokėjų gyvenimą, o jo duodami pinigai tampa ne tik vieninteliu Evos pragyvenimo šaltiniu, bet ir būtinomis lėšomis sesers gydymui. Pasirodžius keliaujančiam magui Orlandui, Evos pasaulyje atsiranda daugiau šviesos ir sužiba viltis ištrūkti iš vergyste tapusios kasdienybės, tačiau viską sujaukia nieko nepaisantis Bruno pavydas.

spacer

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
x - Partizanas LT 1 srt 23,976 yts.to