.

Danny Collins (2015) Denis Kolinsas

small poster image


Išvertė: Dovi
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Komedija | Drama | Muzika

Režisavo: Dan Fogelman
Aktoriai: Al Pacino, Annette Bening, Jennifer Garner ir kiti.

Siužetas: Roko legenda Denis Kolinsas (aktorius Alas Pačino) turi viską, apie ką gali svajoti žmogus. Puiki dainininko ir kompozitoriaus karjera, minios gerbėjų ir materialinė gerovė. Net ir sulaukęs garbaus amžiaus, Denis vis dar renka pilnas sales žmonių, nors pačios gražiausios jo dienos – jau praeityje. Tiesą sakant, Denis nesijaučia gerai. Pasinėręs į rokenrolo malonumus, vyras atitolo nuo šeimos, o siekdamas populiarumo, nutolo ir nuo savo kūrybinių idealų, rašydamas žmonėms, bet ne sau patinkančias dainas.

Vieną dieną egzistencinių apmąstymų kamuojamo Denio vadybininkas Frenkas (akt. Christopher’is Plummer’is) tarp senų dokumentų suranda prieš daugiau nei 30 metų rašytą neatplėštą laišką, adresuotą roko žvaigždei. Tiek Frenko, tiek Denio laukia didžiulė staigmena: laiškas yra ne nuo ko kito, o nuo paties Džono Lenono. Žymusis bitlas tuomet karjerą dar tik pradedančiam Deniui laiške pataria niekuomet neiti į kompromisus dėl savo kūrybinių ambicijų, likti ištikimam savo kūrybai ir visuomet prisiminti, kas iš tikrųjų šiame gyvenime svarbiausia.

Sujaudintas iš praeities jį atsivijusių vieno didžiausių roko autoritetų žodžių, Denis nusprendžia iš esmės pakeisti savo gyvenimą: atitaisyti šeimai padarytą žalą, susitaikyti su kažkada įskaudintais žmonėmis bei pagaliau imti kurti tai, kas patinka pačiam, o ne klausytojų minioms.

spacer

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
Dovi, Redagavo: chilly, TRL-Komanda LT 1 srt 23,976 -