.

Safe (2012) Saugūs

small poster image


Išvertė: Deividas
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Veiksmas | Nusikaltimas | Trileris

Režisavo: Boaz Yakin
Aktoriai: Jason Statham, Catherine Chan, Chris Sarandon ir kiti.

Siužetas: Kompiuterių įsilaužėlių amžiuje vienintelis saugus būdas išsaugoti ypač slaptą informaciją – patalpinti ją nieko apie tai nežinančios moksleivės galvoje. Jei slaptai informacijai iškiltų grėsmė, pakaktų nutaikyti pistoletą į mergaitės galvą. Šūvis – ir informacija ištrinta visiems laikams.

Kinų mafija 10 metų moksleivei Mei įsakė įsiminti ypač slaptą skaičių seką. Mergaitei atkeliavus į Niujorką, nusikaltėlių pasaulyje pasklinda gandas, kad mergaitės galvoje gali būti masinio naikinimo ginklo paleidimo kodas.

Užuodusi tokį grobį, rusų mafija leidžiasi į mergaitės medžioklę. Pagrobus Mei bus galima šantažuoti JAV vyriausybę.

Mei pabėga, tačiau metro stotyje ją pasiveja rusų mafijos smogikai. Mei puola prašyti pagalbos pirmo pasitaikiusio žmogaus – Luko.

Lukas – buvęs elitinių pajėgų karys. Vyras neseniai neteko šeimos ir gyvenimas jam nebeturi prasmės. Jis atėjo į metro, ketindamas pulti po traukiniu. Tačiau Mei pagalbos prašymui jis nelieka abejingas. Milijonų niujorkiečių likimas dabar priklauso nuo vyruko, kuriam iš tiesų nusispjaut ant viso pasaulio. Rusų ir kinų mafijos stoja į žūtbūtinį karą, kurio epicentre atsiduria buvęs elitinių pajėgų karys ir jo globojama mergaitė.

spacer

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
Deividas - Partizanas LT 1 srt 24,000 -