.

Man On A Ledge (2012) Žmogus Ant Atbrailos

small poster image


Išvertė: x
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Veiksmas | Nusikaltimas | Trileris

Režisavo: Asger Leth
Aktoriai: Sam Worthington, Elizabeth Banks, Jamie Bell ir kiti.

Siužetas: Gyvenimas yra pavojingas, nenuspėjamas ir negailestingas. Jeigu dar vakar dirbai policininku, tai šiandien gali tapti teisėsaugos pareigūnų ieškomiausiu bėgliu.

Nikas Kesidis (Samas Worthingtonas, "Įsikūnijimas", "Terminatorius. Išsigelbėjimas", "Titanų susidūrimas") jaučiasi absoliučiai nekaltu dėl jam inkriminuojamo nusikaltimo. Bet byla yra nugrimzdusi į gilius korupcijos liūnus, kad išduotam vyrui nebelieka kitos išeities įrodyti savo tiesą.

Vieną saulėtą rytą jis atidarys viešbučio "Roosevelt" kambario langą ūžiančiame Manhetene, išlips ant dangoraižio briaunos ir rimtu ketinimu nušokti žemyn tikėsis atkreipti dėmesį žmonių, kurie sutrypė ir sužlugdė jo reputaciją, apkaltino prabangaus deimanto vagyste ir uždarė į kalėjimą.

Nikas pasinaudoja išėjimu į laisvę vienai dienai dėl tėvo laidotuvių, bet vakare negrįžta atgal ir nusprendžia sprukti. Jis nieko nebijo ir neturi ko prarasti. Beveik viską, ką Nikas sukaupė ir pasiekė, jau pasigrobė nesąžiningi priešai.

Tačiau tie godūs žmonės nesustabdė Niko užsispyrimo mąstyti ir neįvertino gebėjimo suregzti gudrų planą. Savižudis sąmoningai pareikalauja Niujorko policijos departamento iškviesti į karštąjį kambarį ne pačios geriausios reputacijos derybininkę Lidiją Merser (aktorė Elizabeth Banks, "Trys įtemptos dienos", "W.", trilogija "Žmogus-voras"), kurios prižiūrimas jaunuolis vis dėlto neišgirdo psichologinių patarimų ir nušoko nuo tilto. Bendraudamas su dailia moterimi, Nikas siekia laimėti laiko, atkeršyti nedoram nekilnojamojo turto magnatui Davidui Englanderiui (aktorius Edas Harris, "Trumeno šou", "Priešas prie vartų", "Kodas L.O.B.I.A.I.", "Nuostabus protas", ) ir nuvilioti milijonieriaus verslininko budrumą nuo brolio Džojaus (aktorius Jamie Bellas, "Pasipriešinimas", "Šoklys") veiksmų.

Broliai ketina įvykdyti vagystę, už kurią Nikas jau nuteistas 25 metams. Jų planas paprastas - įrodyti, kad teismuose nagrinėtas nusikaltimas dar nebuvo padarytas. Bent jau iki šiol.

spacer

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
x - Partizanas LT 1 srt 23,976 -