.

Grown Ups 2 (2013) Nebrendylos 2

small poster image


Išvertė: Julija
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Komedija

Režisavo: Dennis Dugan
Aktoriai: Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock ir kiti.

Siužetas: Su keturiais niekaip suaugti negalinčiais draugeliais kino žiūrovai susipažino prieš trejus metus. Tuomet Lenis (Adamas Sandleris), Erikas (Kevinas Jamesas), Kurtas (Chrisas Rockas) ir Markusas (Davidas Spade'as) gimtajame miestelyje susitiko liūdna proga - savo mokyklos krepšinio trenerio laidotuvėse. Tačiau tai jiems nesutrukdė išgyventi patį geriausią savo gyvenime Liepos ketvirtosios savaitgalį. Užkietėjusius nebrendylas ir jų šeimas taip sužavėjo ramus provincijos gyvenimas, kad po trejų metų vyrukai nusprendė persikraustyti ten, kur užaugo.

Tiesa, gyvenamosios vietos pakeitimas pagrindinių herojų nepakeičia. Jie ir toliau pasiryžę dėl savo šeimų padaryti viską, išskyrus vienintelį dalyką: suaugti. Iš šio jų pasiryžimo ir vėl kyla daugybė nesusipratimų bei komiškų situacijų. Nebrendylų įkurtuvių vasara pasipuošia senais ir naujais skriaudikais, šizofreniškais autobusų vairuotojais, girtais policininkais ant slidžių, absoliučiai nevaldoma paskutine mokyklos diena ir 400 šimtais nekviestų vakarėlio svečių. Visoje šioje sumaištyje Lenis, Erikas, Kurtas ir Markusas pamažu suvokia, kad kai kuriais (tiesą pasakius, ne tokiais jau ir retais) atvejais jie, užuot mokę savo vaikus, patys mokosi iš jų. Kitaip tariant, jų vaikai pamažu tampa suaugę.

Antrojoje „Nebrendylų" dalyje be pagrindinių aktorių išvysime ir daugiau pažįstamų veidų - pavyzdžiui, „Saulėlydžio" vilkolakį Džeikobą (aktorius Tayloras Lautneris) ar nuostabia šukuosena pasidabinusį Shaquille'ą O'Neal'ą policininko vaidmenyje. Beje, atkreipkite dėmesį į vietinės mokyklos brolijos narį Kuperį: jį vaidina ne kas kitas, o paties „terminatoriaus" Arnoldo Schwarzeneggerio sūnus Patrikas.

spacer

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
Julija (seeders.lt) - Partizanas LT 1 srt 23,976 -