.

Underworld: Awakening (2012) Kitas pasaulis: Pabudimas

small poster image


Išvertė: prof.
Atsiuntė:
partizanas

Žanras: Veiksmas | Fantazija | Siaubas

Režisavo: Mans Marlind, Bjorn Stein
Aktoriai: Kate Beckinsale, Stephen Rea, Michael Ealy ir kiti.

Siužetas: Seksuali ir gundanti vampyrė Selena (aktorė Kate Beckinsale ketvirtą kartą atlieka jau kultiniu laikomą vaidmenį) prabunda po 12 metų miego stikliniame narve visiškai kitokiame, siaubingai žiauriame ir nepakančiame pasaulyje be jokios tolerancijos nemirtingiesiems.

Per tą laiką žmonės jau išsiaiškino ilgai slėptas paslaptis apie Vampyrų ir Vilkolakių klanų egzitenciją. Jie velniškai supyko dėl nekviestų svečių invazijos ir pasiryžo išnaikinti tarpusavyje konfliktuojančius tamsos karius.

Totalinį ir žūtbūtinį karą organizuojanti biotechnologijų korporacija "Antigen" užsimojo sukurti super galingus, milžiniškus ir frankenšteiniškus Vilkolakius. Nuolatiniai eksperimentai signalizuoja, kad atsparūs bet kokiems ginklams naujos kartos monstrai sugebės nušluoti nuo Žemės paviršiaus visus nereikalingus piliečius.

Vienintelė Selena nenori susitaikyti su artimiausios ateities genocido perspektyva. Ji net neįtarė, kad atgulė į miego komą jau būdama nėščia. Paslaptingomis aplinkybėmis gimusios dukrelės venomis teka vampyrų ir vilkolakių kraujas. Unikali mergaitė yra dviejų nesutaikomų priešų hibridė, kurią moksliniuose tyrimuose "Antigen" blogio genijai.

Motiniški instinktai neleidžia Selenai nusiraminti. Nenugalimoji ir nemirtingoji vampyrė ruošiasi kontratakuoti prieš bepročius mokslininkus ir atkeršyti kenkėjams už išbrauktus gyvenimo metus. Ji viltingai tikisi sutikti savo mažąją Evą ir apsaugoti vampyrų giminę nuo amžino išnykimo.

.

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
prof. - partizanas LT 1 srt 23,976 -