.

Wangan Midnight: The Movie (2009) Vidurnaktis Vangane

small poster image


Išvertė: Fai
Atsiuntė:
partizanas

Žanras: Veiksmas | Drama

Režisavo: Atsushi Muroga
Aktoriai: Yuichi Nakamura, Ryoko Kobayashi, Kazuki Alex Kato ir kiti.

Siužetas: Toli toli, Japonijoj, Tokyo mieste, yra gatvė (o gal tai koks rajonas…) pavadinimu Wangan. Kuo jis ypatingas? Ogi ta gatve kasnakt važinėja \"street racer’iai\", greičio fanatai, nemažai investavę į savo transporto priemones. Reikia pabrėžti tai, kad tiesiog važinėti ne taip jau ir įdomu, todėl kai šie fanatai susitinka kelyje, tradiciškai pasilenktyniauja.

Taigi jau supratote, kad anime yra ne tokio jau ir populiaraus, “Driving” žanro. Būtent. Pati esmė čia ne siužetas, ne veikėjai (na jiems čia irgi skirtas atitinkamas dėmesys), o automobiliai ir lenktynės tarp pastarųjų. Visas siužetas apie tai ir sukasi: Asakura Akio – 18 metų moksleivis, mylintis automobilius ir greitį. Vieną dieną jam “į rankas” patenka sena Nissan S30 Z (toliau Z). Nuo čia ir prasideda istorija.
Vaikinas susiremontuoja Z ir pradeda savo naktinius reidus Wangan gatvėj. Savo pasivažinėjimų metu jis sutinka juodą ‘Porsche 911 turbo’, vietinių žinomą kaip “BlackBird”. Pastarąjį “pilotuoja” Tatsuya Shima. Berniukai pasilenktyniauja ir susidraugauja. Paaiškėja, kad “Blackbird’as” Shima, pažinojo “Z” buvusį savininką. Į šį reikalą įsivelia ir minėtojo “buvusio savininko” sesutė (kawaii girl ). Čia ir išaiškėja paslaptinga “Z” praeitis…

.

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
Fai, Shacklez - partizanas LT 1 srt 23,962 (!) -