.

The Vow (2012) Priesaika

small poster image


Išvertė: prof.
Atsiuntė:
partizanas

Žanras: Drama | Romanas

Režisavo: Michael Sucsy
Aktoriai: Rachel McAdams, Channing Tatum, Sam Neill ir kiti.

Siužetas: Šventojo Valentino iškilmės artėja, tad pažiūrėkime į tyrą, gražią, jautrią, nuoširdžią, nenuspėjamą ir baisiausius sunkumus įveikiančią meilę. Laimingai įsimylėję Leo ir Peidž džiaugiasi medaus mėnesiu, bet negailestingas likimas meta jiems visai nesaldų jausmų išbandymą.

Neseniai susituokusi pora susižeidžia autovarijoje netikėčiausiu momentu. Leo atsiperka tik keliais nubrozdinimais ir mikliai gyjančiomis mėlynėmis, o jo žmona Peidž atsiduria komoje. Gydytojai pakankamai greitai atgaivina žavią moterį, tačiau ji absoliučiai nieko neprisimena. Nei prieš kelias dienas dar mylėto vyro, nei apsimainymo aukso žiedais šventės, nei duotų įžadų būsimai šeimai, nei bendrai planuotų svajonių.

Peidž netgi neatpažįsta Leo, nes avarijos pasėkmės ištrynė pastarųjų 5 metų atmintį. Ji grįžta namo su tėvais, kurių siaubingai nekentė. Pasinaudodamas idealia proga į Peidž gyvenimą įsibrauna ankstesnis sužadėtinis Džeremis, kurį ji buvo atstūmusi ir išvijusi už neištikimybę.

Sužeistas Leo nesiruošia susitaikyti su praradimais ir taip lengvai pralaimėti. Jaunuolis antrą kartą siekia, kad Peidž patikėtų juo, įsimylėtų jį vėl iš naujo ir viską prisimintų, kokie jie buvo laimingi drauge.

Nepamirškite prisisekti saugos diržus ir atvažiuokite į romantinę pasimatymų dramediją, kuriai pagrindinę idėją paskolino realaus gyvenimo situacija. 1993 metais du mėnesius susituokusios poros Kim ir Krickitto Carpenterių automobilį lemtingai užkliudė sunkvežimis. Ir...

spacer

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
prof. - partizanas LT 1 srt 23.976 -