.

21 Jump Street (2012) Džemp Gatvė 21

small poster image


Išvertė: prof.
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Veiksmas | Komedija | Nusikaltimas

Režisavo: Phil Lord, Chris Miller
Aktoriai: Jonah Hill, Channing Tatum, Ice Cube ir kiti.

Siužetas: Policininkai-nevykėliai Dženkas ir Šmidtas nuo pat lemtingo susitikimo akademijoje suprato, kad jų asmeniniai privalumai ir nepataisomi trūkumai šauniai kompensuos skylėto išsilavinimo ir tingių treniruočių spragas. Puskvailių vyrukų duetas apsisprendžia patruliuoti ir saugoti įstatymus kartu. Jie dviese mina ratus dviračiais ir laukia galimybės ką nors areštuoti ar pagaudyti kokį prasikaltusį negerietį.

Jaunatviškai atrodantys vyrukai gauna rimtą užduotį, dėl kurios nenori terliotis kiti pareigūnai. Uniformuoti bičiuliai turės apsimesti Sagano vidurinės mokyklos moksleiviais ir išsiaiškinti, kaip vietinis jaunimas gauna mirtinai pavojingas narkotines medžiagas ir kuris protuolis paslapčia organizuoja nelegalią prekybą. Sklando gandai, kad juodus darbelius rezga pats kiečiausias, patraukliausias ir merginų mylimiausias berniokas Erikas.

Nuo šiol Dženkui ir Šmidtui teks prisiminti studentavimo laikus ir grįžti prie senų įpročių - vakarais anksčiau praverti namų duris, dažniau bendrauti su tėvais, ruošti užduotas pamokas ir įtaigiai vaidinti moksliukus. Viskas tam, kad nesukeltų įtarimo nusikaltėlių klanui ir neišsiduotų tikrojo pašaukimo. Į mokinių gretas sėkmingai prasiskverbę policininkai iš karto griebia jautį už ragų ir pasisiūlo draugauti su pagrindiniu įtariamuoju. Šmidtas tuoj pat sumoja artimiau pabendrauti su Eriko simpatija Mole, kad dar dažniau galėtų dalyvauti pobūviuose ir akyliau stebėti situaciją.

spacer

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
prof. / Partizanas LT 1 srt 23,976 TPB