.

Death Note (TV Series 2006–2007) Mirties Užrašai
Originalus pavadinimas: Desu nôto

small poster image


Išvertė: [JFS] Evil Mastermind
Atsiuntė:
partizanas

Žanras: Animacija | Nusikaltimas | Fantazija | Drama

Aktoriai: Brian Drummond, Andrew Francis, Vincent Tong ir kiti.

Siužetas: Ką darytum, jei galėtum spręsti, kam lemta gyventi, o kam - mirti? Ką darytum, jei turėtum Dievo galią? Toks klausimas iškyla talentingam japonų studentui Jagamiui Laitui, kai jis vieną dieną randa „Mirties Užrašus“, nuobodžiaujančiam Mirties Dievui Ryukui priklausantį sąsiuvinį, į kurį įrašius bet kokio žmogaus vardą tas žmogus miršta.

Daugeliui toks antgamtinis mirtį sėjantis įnagis keltų vien baimę, bet tik ne Laitui – šis jame mato galimybę. Galimybę išpildyti savo utopinę svajonę – sukurti pasaulį be visų, jo nuomone, nenusipelniusių gyventi individų (nusikaltėlių) ir tapti jo Dievu. Neilgai trukus Laitas pradeda savo kruvinajį žygį žudydamas visų pasaulio šalių niekšus.

Tarptautinė Interpolo organizacija beveik iš karto pastebi, jog nusikaltėliai pradeda masiškai mirti paslaptingomis mirtimis, ir nežinomo žudiko pėdomis pasiunčia savo geriausią agentą, žinomą vien inicialu L – protingiausią pasaulio detektyvą. Mirtinas lošimas tarp Laito ir L prasideda, lošimas, kuriame statoma viso pasaulio ateitis...


Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
[JFS]
vertė: Evil Mastermind
redagavo: Silber
dizainas: Tabeko
LT 37 - 29.970 -