.

Little Fockers (2010) Mažieji Fakeriai

small poster image


Išvertė: prof.
Atsiuntė:
Kristina

Žanras: Komedija

Režisavo: Paul Weitz
Aktoriai: Robert De Niro, Ben Stiller, Owen Wilson, Dustin Hoffman, Erika Jensen ir kiti.

Siužetas: Gregas ir Pem Fakeriai po bendro gyvenimo dešimtmečio augina penkerių metų truputį pašėlusius dvynius ir laukiasi dar vienos atžalos. Su uošviu Džeku Gregas taip pat sutaria pakenčiamai – nors Pem tėvas, reikia pripažinti, į žentą, dirbantį medicinos "broliuku", kartais vis dar pažvelgia įtariai.

Deja, gyvenimas ne visuomet būna rožėmis klotas. Gregą ima kamuoti banalūs finansiniai klausimai. Praktiškai kasdien auga dvynių poreikiai, pakeliui trečias vaikelis – slaugo darbas nebegali pilnai išmaitinti šeimos. Ieškodamas išeities, Gregas sukerta rankomis su viena farmacijos kompanija dėl nedidelio darbelio. Kalbant atvirai, ne visai legalaus darbelio.

Fakerių šeimos finansinis pagrindas vėl sutvirtėja ir sutuoktiniai nusprendžia surengti ištaigingą dvynių gimtadienį, į kurį pakviečiami ne tik tėvai ir draugai, bet netgi buvusi Pem meilė Kevinas. Deja, kaip ir galima tikėtis, pokylio metu aplinkybės Gregui Fakeriui ir vėl susiklosto nepalankiai: uošvis sužino apie jo nelegalų darbą ir visas įsiutęs, ima rimtai svarstyti, kaip išgelbėti savo dukrą nuo buvimo kartu su šiuo liurbiu.

Gregas dar kartą turi įrodyti visai giminei, kad gali pasirūpinti savo šeima ir nusipelno Džeko pagarbos bei vietos jo nubrėžtame "pasitikėjimo rate".

spacer

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
prof. / Kristina LT 1 srt 23.976 TPB