.

The Lord Of The Rings: The Return Of The King (2003)
Žiedų Valdovas: Karaliaus Sugrįžimas

small poster image


Išvertė: Indraja, A. Gusevas
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Nuotykis | Drama | Fantazija

Režisavo: Peter Jackson
Aktoriai: Elijah Wood, Viggo Mortensen, Ian McKellen

Siužetas: “Karaliaus sugrįžimas” yra trečioji “Žiedų valdovo” trilogijos dalis, režisieriaus Peterio Jacksono 10 metų darbo kulminacija. Šiame filme Aragornas vadovaus armijai karių, kurie susirungs lemtingame mūšyje su tamsiosiomis Mordoro jėgomis. Tik po šio mūšio tarp gėrio ir blogio paaiškės, kas valdys Viduržemį. Gendalfui teks susigrumti su blogio valdovu Sarumanu.

Semas ir Frodas tęs netikėtumų kupiną kelionę kelionę per miškus, sniegynus, lygumas, upes, kalnus, kur kiekviename žingsnyje jų tykos pavojai. Jie stengsis nunešti Žiedą į Mordorą, vienintelę vietą, kur jis gali būti sunaikintas. Žiedas ir toliau silpnins Frodą, temdydamas jo protą ir dvasios stiprybę. Semui ir Frodui teks susidurti su milžinišku voru. Kovodami su juo bičiuliai išsiskirs, Semui atrodys, kad Frodo jis neteko amžiams. Iš tikrųjų, Frodas išliks gyvas, bet... orkų rankose.

Kas nutiks paslaptingajam Žiedui, keliaujantiems Žiedo brolijos nariams ir kas taps Viduržemio gyventojais, pamatysite pažiūrėję paskutiniąją nepamirštamo epo dalį.

spacer

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
Indraja / Partizanas LT 3 sub - -
A. Gusevas / Partizanas LT 3 srt - Extended Edition
x / Partizanas LT, EN 2 srt 23,976 Extended Edition, YIFY