.

The Guardian (2006) Gelbėtojas

small poster image


Išvertė: x
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Veiksmas | Nuotykis | Drama

Režisavo: Andrew Davis
Aktoriai: Kevin Costner, Ashton Kutcher, Sela Ward

Siužetas: Tai sukrečiantis filmas apie dviejų stiprios valios vyrų kovą su negailestinga stichija ir giliai sieloje slypinčiais demonais…

Benas Rendalas (akt. K. Costneris) – legendinis JAV Pakrančių apsaugos tarnybos gelbėtojas. Po to, kai kraupios katastrofos metu jis netenka visos savo komandos, Benas pasitraukia iš aktyvios tarnybos ir tampa treneriu-instruktoriumi. Dabar jis treniruoja ypatingos „A“ komandos - elitinio gelbėtojų padalinio, dirbančio ypač pavojingomis sąlygomis – narius.

Vienas iš šio būrio naujokų – jaunas, pasipūtęs plaukimo čempionas Džeikas Fišeris (akt. A. Kutcheris). Jis nepripažįsta kompromisų, stengiasi bet kokia kaina visur ir visada pirmauti, todėl senstantis B. Rendalas jam – ne autoritetas. Prabėgs nemažai sekinančių treniruočių ir psichologinės dvikovos valandų, kol šie du vyrai taps draugais, kol Džeikas supras, jog vien talento ir troškimo pirmauti neužtenka, norint likti gyvam audringuose vandenyse ir išplėšti iš mirties nagų kitus.

Netrukus jaunasis herojus turės progą pademonstruoti ko išmoko. Kartu su savo treneriu jis vyksta į Aliaską. Šėlstant audrai, lediniuose Beringo jūros vandenyse ypatingai sunkios gelbėjimo operacijos metu Džeikas pirmą kartą iš tikrųjų pažvelgia mirčiai į akis. Tik patyręs kovos krikštą, jis galutinai suvoks, ką reiškia gelbėtojų devizas „Kad kiti gyventų!“.

spacer

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
x / Partizanas LT 1 srt 25,000 -
x / Partizanas LT 1 srt 23,976 BR x264 1080p